TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Sexy Hair – nu i Danmark!

Sexy Hair er verdenskendt for deres ’big red can’. Sexy Hair brandet er én af verdens hurtigst voksende skønhedsplejeproducenter i branchen og det foretrukne hårprodukt brand i USA. Sexy Hair udvikler konstant deres produkter og råder efterhånden over en brev vifte af innovative hårprodukter – som holder hvad de lover!

Sexy Hair er firmaet i branchen, som altid er i front hvad angår nye og hotte højkvalitets hårprodukter. Sexy Hair brandet er at finde i over 60.000 frisørsaloner i USA. Hvis man ser på Sexy Hair globalt er brandet repræsenteret i mere end 25 lande verden over.

Sexy Hair blev grundlagt af den dobbelte hårstylist verdensmester og business visionær Michael O’Rourke. Sexy Hair har forpligtet sig til at designe produkter som opfylder behovene i hele deres brede klientel af kunder. Du finder en speciel serie til farvet hår, krøllet hår, glat hår, kort hår m.m. Sexy Hair serien har et lækkert og eksklusivt hårprodukt til alle typer af hår. Så hvad enten du har krøllet, glat, kort eller måske skadet hår findes der et Sexy Hair hårprodukt som kan gøre underværker for dig!

Sexy Hair har tilegnet ét navn til hver produktlinje. Hårprodukterne fra Sexy Hair er utroligt nemme at skelne fra hinanden eftersom de er delt op i farver.

Sexy hair hårproduktserier.

Big Sexy Hair (rød) er specielt designet og egnet til at skabe maksimum volumen fra rod til spids. Udover at være et lækkert volumengivende produkt tilfører Big Sexy Hair også håret fugt.

Color Me Sexy (sort/lilla) er en produktlinje fra Sexy Hair specielt egnet til farvebehandlet hår. Produktlinjen forbereder håret op til farvebehandlingen, beskytter efter og forebygger at hårfarven bliver mat og fader ud. Med Color Me Sexy fra Sexy Hair beskytter du farven i håret og beholder glansen!

Curly Sexy Hair (blå) er, som navnet siger, specielt egnet til krøllet hår. Curly Sexy hair former og skaber liv i alle typer krøller. Linjen fra Sexy Hair skaber fleksibelt hold og bevarer fugtigheden i håret.

Healthy Sexy Hair (hvid/lyseblå samt hvid/orange) er den første hårplejeserie på markedet som er baseret på soja. Så udover at style håret plejer den også. Produkterne god gode til farvet hår og holder dagen igennem.

Sexy Hair Organics (brun/grøn) er en grøn linje fra Sexy Hair. Aldrig har grønne produkter være så sexede! Serien er lavet med op til 95 % økologiske og certificerede økologiske ingredienser. Serien er sulfat, petrokemisk- og parabene fri. Sexy Hair Organics er sikker for miljøet. Du kan se på hvert enkelt produkt hvor mange % organiske ingredienser de indeholder.

Short Sexy Hair (sølv/gul) kan bruges til at skabe dagligdagsfrisurer og frække weekend frisurer!

Silky Sexy Hair (lilla) bruger silke, hvedeproteiner og soja til at skabe en øjeblikkelig fugtvirkning i håret. Serien bekæmper fugtighed og statisk elektricitet. Håret tilføres glans og blødhed.

Straight Sexy Hair (sølv/pink) glatte selv den mest modstandsdygtige krølle! Serien er skabt til at glatte og beskytte håret.

Strong Sexy Hair (hvid/guld) er den perfekte serie til skadet og fint hår. Serien fra Sexy Hair får håret til at se 7 x stærkere ud.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

4 responses

 1. Nicklas Jensen

  Endelig! Jeg bruger serien fra sexy hair til kort hår, den er perfekt!

 2. Nicklas Jensen

  Glemte at skrive at jeg plejer at købe det i udlandet, men bliver da lækkert hvis det snart kan købes i danmark :-))

 3. nanan

  hvor kan man købe det henne? har endnu ikke set det nogen steder?

 4. Hej Nanna.
  Du kan købe Sexy Hair produkter hos os på e-voks. Du finder dem her;
  http://www.e-voks.dk/sexy-hair.html

  Christoffer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck