TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Skælshampoo kan gøre underværker

Skælshampoo

Skæl er som regel små hvide, tørre hudflager, som drysser ned på skuldrene, når man ryster hovedet eller klør sig i hovedbunden. Den anden type af skæl i håret er fedtede og grågule belægninger i hårbunden, som tydeligt kan ses hvis man har et fint hår.

Husk lige din skælshampoo

Uanset typen af skæl man måtte lide af, stammer de begge fra døde og udstødte hudceller i hårbunden. Begge typer af skæl kan give kløe og ubehag. Der findes en del forskellige skælshampoo varianter på markedet og de kan bruges til effektivt at holde skælproblemet nede og under kontrol. Skæl rammer oftest byboere, mænd og personer der arbejder indendørs. De fleste oplever skælproblemer om vinteren, når luften er tør. Det er vigtigt at understrege, at skæl ikke smitter!

Den mest almindelige form for skæl er tørre skæl. Disse opstår oftest ved at, at hovedbunden er tør og ikke får tilført den fugt som den har brug for. En skælshampoo kan tilføre fugt og genoprette fugtbalancen i hovedbunden og dermed skabe en sundt miljø uden skælproblemer.

Det letteste er at bruge en god og effektiv skælshampoo og et serum, som f.eks. Active Shampoo & Serum fra Cutrin BIO+ eller Shampoo 1, 2 og 3 fra Frisørens Vital System. Der findes en del forskellige hårprodukter i form af shampoo, balsam og serum, som alle har til formål at bekæmpe skælproblemer. En god skælshampoo eller andet hårprodukt mod skæl kan effektivt bekæmpe skælproblemet her og nu, men du kan selvfølgelig også selv gøre lidt ekstra for at processen går hurtigere.

  • Undgå at klø dig i hovedbunden, da dette kun irriterer huden mere end det gavner. Det lindrer selvfølgelig i øjeblikket, men det vil give problemer efterfølgende.
  • Red og børst håret jævnligt for at fjerne de løse og hvide skæl fra hårstrå og hovedbund. Stik eventuelt hovedet ud af vinduet og kør fingrene igennem håret.
  • ‘Løft’ hovedbunden så meget som muligt og undgå hat eller hue i en periode.

En skælshampoo er et effektivt middel mod skælproblemer. Lad skælshampooen sidde i håret i cirka 5 minutter hvorefter du skyller den ud igen. Når det umiddelbare skælproblem er løst kan du med fordel anvende skælshampoo én gang om ugen eller efter behov. På denne måde forhindrer og forebygger du at skælproblemet opstår igen.

Jeg hedder Camilla og har været frisør gennem 12 år. Jeg er en af de tilknyttede frisører her på Hair-Blog.dk. Mine artikler omhandler egne erfaringer i min salon med mine gode kunder. Jeg ønsker dig god læsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck