TEST

august 2019
MTiOToFLS
« mar  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Smukke og bløde vinterlæber

Når vinteren nærmer sig bør vi alle passe lidt ekstra på vores læber. Kulde, tør luft og ikke mindst vores krops meget vekslende temperatur. Vekslende temperatur fordi, at vi ofte bevæger os mellem indenfor og udenfor op til flere gange om dagen. Det her her, at læberne bliver sprukne og tørre – der er intet værre! Ofte kan man klare sig med en god læbepomade, men andre gange må der nye tanker til. Du ønsker vel, at bevare de smukke og fyldige læber, som du nemt kan fremtrylle med læbestift resten af året?

Nedenfor når du Hair-Blog.dk’s anbefaling til hvordan du bedst muligt kan passe på dine læber i den kolde tid.

1. Husk fugt og pleje
Sørg altid for, at læberne har rigeligt med fugt. Specielt om vinteren. Undgå at slikke på læberne eller vaske dem med for varmt vand. Det vil reducere hudens naturlige oliebalance, som vil resultere i enten en overproduktion eller mangel på samme. Honning kan måske vise sig, at være dine læbers bedste ven i den kolde tid… Påfør et tykt lag honning på læberne og oplev hvor nemt du kan tilføre naturlig fugt til dem. Det virker!

2. Spis også sundt i vintermånederne
Det er helt naturligt, at man fugter sine læber tiere end resten af året og ofte op til mange gange om dagen! Det er dog en ond cirkel. Lyder det mærkeligt? Ved konstant af fugte læberne fjerner man hudens naturlige fedtlag og udsætter den for kulde og vind – hvorved risikoen for tørre og sprukne læber øges. Det handler simpelthen om, at finde balancen mellem kunstig fugtning og anden pleje. Rådet må derfor være; fugt læberne moderat, men alligevel ’nok’ og spis sundt…

3. Eksoliering af læberne
Vidste du, at læberne er noget af det allermest følsomme på din krop? Det er derfor vigtigt, at de plejes og nurses på bedste vis. Bruger du en eksfolierings creme, som er udviklet specielt til ansigtet bør du være varsom med, at få den på læberne. Du vil hurtigt kunne risikere, at skade læberne fremfor at pleje dem.
Ønsker du, at fjerne død hud på læberne, anbefaler vi hos Hair-Blog.dk i stedet, at du forsigtigt børste dine læber med en tandbørste. Børst læberne i en cirkulær bevægelse og opnå dermed en nænsom eksfoliering af læberne. Det er nemt og ikke mindst effektivt.

Bløde vinterlæber

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck