TEST

juli 2019
MTiOToFLS
« mar  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Spis sundt og undgå triste lokker

Spis sundt

Hvem drømmer ikke om silkebløde lokker, voluminøse krøller og spidser, som ikke spalter?! Du får her et par tips til hvordan du kan tage evigt afsked med et mat og trist hår.

Slip af med triste og matte lokker

Der findes et par forskellige og yderst effektive metoder til når de matte og triste lokker skal væk fra hårpragten. En conditioner tilfører håret fugt her og nu, samtidig med, at håret bliver nemmere at frisere. Effekten fra en conditioner foregår kun på overfladen. Netop derfor plejer jeg, at anbefale en god og intensiv hårkur. En god hårkur lukker keratin-laget og virker ’opfyldende’ i håret. Det vil sige, at hårkuren spartler ud og lægger skællaget ned. Lokkerne vil herefter fremstå mere blanke.

TIP. For at opnå en optimal effekt kan du tilføre hårkuren og gnide nedad 5-6 gange i hver tot. Dette vil virke ekstra ’glattende’.

Spis dig til glansfulde lokker eller brug hårprodukter

Udvalget af hårprodukter, som lover glansfulde og blanke lokker er stort og kan ofte virke uoverskueligt. En sikker vej til glansfuldt hår kan også gå igennem munden. Sikrer dig, at du indtager fødevarer med biotin. Du finder biotin i nødder, havregryn, ost, mælk, æg, gær, lever, bælgfrugter, yoghurt og hvede. B2 er også godt for håret og kan findes i nogle af de samme fødevarer. Du finder B2 i mælk, æg, ost, grønne bladgrøntsager, lever, kød og yoghurt.

Hårprodukter indeholdende Argan olie kan tilføre håret et ekstra boost af glans. Udover at tilføre hårstråene glans har Argan olie også en sidegevinst. Argan olien virker plejende, reparerende og blødgørende i håret.

Tendensen til, at hårprodukter indeholder Argan olie, er stødt stigende. Du kan læse mere om Argan olie i denne artikel.

4 fjender, som IKKE fremmer glansfulde lokker

  • Varme brusebade. Afslut altid et bad med, at skylle håret i koldt vand
  • Farvning af håret mere end hver 6. uge er et absolut no go!
  • Tiden. Hår falmer med alderen… så anvend glansgivende hårprodukter.
  • Overdreven solbadning udtørrer hårstråene. UV-stråler brænder glansen af håret.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck