TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Stort voluminøst hår er tilbage!

Læg glattejernet fra dig, det store og vilde hår er tilbage! Hvis du ønsker at gå en tur på strøget og vende hoveder så tænk på de kendtes hår. Jessica Simpson og Angelina Jolie har ofte et stort voluminøst hår. De kendte frisører siger at kort glat hår er yt, og at det skal være stort og fyldigt. Puf håret op i til en vild frisure eller i kæmpe bløde krøller som touperes.

voluminost-har
Det er vigtigt at du mestrer at bruge en føntørrer, da dette er en af vejene til det store hår. Piger er blevet for afhængige af deres glattejern, men nu er det tid til at slippe glattejernet derhjemme og kun bruge det til ekstra voluminøse krøller.
De glattejern man kan få i dag er ideelle til at skabe krøller. Glattejernets plader skal kunne vippe. Man laver krøller med sit glattejern ved at vikle håret rundt om pladerne og trække glattejernet væk fra sig selv så hele håret bliver påvirket af varmen. Man kan også rulle håret med fingrene så det bliver som en snegl, så lægges det i sølvpapir og sølvpapiret varmes.

Sådan får du stort og vildt hår:
Tip #1: Uanset hvilken hårtype du har, kan du skabe volumen og fylde i håret ved at bruge et rensende conditioner produkt som er specielt egnet til at øge dimensionerne i hvert hårstrå. Sådan et produkt er uundværligt i tyndt og fint hår hvis man ønsker at skabe et voluminøst look.

Tip #2: Skab ekstra volumen med din føntørre ved at kaste hovedet fremover så håret hænger ned af. Blæs varmen fra føntørren op i håret nedefra. Du kan bruge en pladebørste til at skabe et ekstra løft i håret.

Tip #3: Volumensprays og gele hårprodukter er også en nem og enkel måde at skabe volumen i håret. Disse produkter opbygger volumen i håret og skaber et rodet look hvis man kører fingrene igennem håret og rusker lidt i det.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck