TEST

oktober 2019
MTiOToFLS
« mar  
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Top 4 øjenvippe serum, som er bedst i 2019

bedste serum 2019

Øjenvippe serum har efterhånden erstattet diverse vippe extensions – og med god grund! En vippe serum går nemlig ind og styrker vipperne.

Det betyder, at de bliver både tykkere og længere. Så der er altså slet ikke behov for at forlænge dem. Vippeserum er også meget billigere og sundere end falske øjenvipper, så her er derfor de 4 bedste øjenvippe serummer i 2019.

En vippe serum med gode anmeldelser: M2 Beauté

M2 Beautés Eyelash Activating Serum er en af de mest populære og bedste serummer for tiden. Flere brugere af den har kunne se en betydelig forskel på deres vipper efter bare 4 uger. Den ligger til omkring 990 kroner, men den er til gengæld meget drøj i brug.

Til at starte med skal man bare tilføre den på de øvre og nedre vipper cirka en gang om dagen. I takt med at vipperne bliver stærkere, kan man godt nøjes med kun at bruge den hver anden dag. Hvis man ikke kan se et resultat lige med det samme, skal man bare give det lidt ekstra tid og eventuelt påføre det to gange om dagen i en periode. Hvis man leder efter et godt vippeserum, er denne i hvert fald et meget godt bud!

Den kendte Revitalash

Endnu et kendt vippeserum med utrolig gode anmeldelser er Revitalash Eyelash Conditioner Advanced. Ifølge test personer vil man kunne se resultater efter cirka et par uger.

Den er med til at give en flotte lange vipper som også er fyldige. Den er lidt billigere en M2 Beauté og koster kun 749 kr. Til gengæld skal den bruges hver aften før sengetid. Men leder man efter et lidt billigere alternativ til den populære M2 Beauté, er denne bestemt en mulighed.

Glamolash fra Rodial

Det er de færreste, som har hørt om mærket Rodial eller dets vippeserum, og derfor er prisen også betydeligt lavere end de mere kendte serummer.

Den koster bare 650 kroner og fungerer rigtig godt. Man vil kunne se en lille forskel efter bare et par uger og efter 4 uger vil man kunne se en stor forskel. Dette vippeserum er især god, hvis man ønsker længere vipper fremfor en masse fylde.

I starten skal den bruges hver dag, men efterhånden som vipperne bliver stærkere, kan man godt nøjes med hver anden eller tredje dag i stedet. Dette gør også, at den varer længere. Hvis man leder efter et billigt serum, som også skal have en effekt, bør man tjekke Glomolash fra Rodial ud.

Nanolash

Nanolash er et ny vippeserum til bare 299 kroner! Den kommer i en flot sort emballage med en god påføringsbørste.

Den skal bruges hver dag for optimal effekt – de første 10 dage vil vipperne gradvist blive tykkere, længere og mørkere og herefter går det hurtigt.

Den både plejer og styrker ens vipper, så den er perfekt, hvis man har meget korte eller ødelagte vipper. Derudover er den utrolig god til prisen, så en nybegynder kan med fordel vælge denne billige serum for at teste den.

Jeg hedder Christoffer og jeg har skrevet om hårprodukter m.m. siden år 2009. Her på hairblog kan du læse artikler der henvender sig til både mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2019. All rights reserved. Designet & udviklet af Christoffer Steenbeck